Πολυτελεια

Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες σας και εγγυώνται πλήρη χαλάρωση κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
Παντόφλες
Ανατομικά μαξιλάρια cocomat
Ανατομικά στρώματα (μέγεθος: 1,70 x 2,00 μ.) Cocomat

ΣΑΛΟΝΙ

Χαλαρώστε μπροστά στο τζάκι, ή στο σαλόνι πίνοντας τον καφέ σας, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή ακόμα παίζοντας κάποιο επιτραπέζιο. Δοκιμάστε σπιτικά λικέρ, ημίγλυκο κρασί και γλυκά του κουταλιού
Και Μην Ξεχάσετε να Βγάλετε τα Παπούτσια σας!!!
Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του Σαλέ
Στο καθιστικό θα βρείτε μικρό φαρμακείο και μικρή βιβλιοθήκη

Breakfast Buffet

Απολαύστε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας με θέα τη Ζήρια, από τις 9.00πμ έως τις 11.00πμ με αγνές σπιτικές γεύσεις που θυμίζουν σε όλους μας την παιδική μας ηλικία. Φρέσκο χειροποίητο ψωμί ζυμωμένο στην κουζίνα μας από την προηγούμενη νύχτα. Μαρμελάδες κάθε λογής, κομπόστες, κρέμες, βραστό κέικ με μαύρη ή λευκή σοκολάτα, τάρτες αλμυρές και γλυκές, πίτες, αυγά από κοτέτσι της περιοχής, είναι μερικά από τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο πρωινό μας, όλα φτιαγμένα από την Κωνσταντίνα. Στον Πρωινό Μπουφέ μας θα βρείτε ακόμη, μέλι ντόπιο, φρέσκο βούτυρο πρόβειο, από το χωριό Καλλιάνοι, μια πραγματικά ξεχασμένη γεύση, γιαούρτι από μικρή φάρμα της Κορινθίας, χυμό πάντα φυσικό. Μην το χάσετε!!!